Skip to main content

Sim Fane maakt Superstar Type Beat in aflevering 2 van ORIGINALS

10/10/2023

Sim Fane is de definitie van doen wat je zelf wilt. Zo werkte de jonge producer samen met Drake en DJ Khaled en kreeg daar een Grammy nominatie voor. In Nederland heeft Sim Fane samengewerkt met diverse nationale toptalenten, waaronder Bente, Joya Mooi, Hef en S10 (voor wie hij de meeste nummers op haar nieuwe album produceerde). Bovendien brengt hij ook zijn eigen producties uit. Samen met onze host, Karim Afifi, maakt hij de soundtrack voor de adidas Originals sneaker: de Superstar.

De adidas Originals zijn tijdloze classics: oorspronkelijk ontworpen voor de sportwereld, maar omarmd door de culture. In ‘ORIGINALS’ duiken we samen met drie Nederlandse producers de studio in, om DÈ soundtrack te maken die past een van de drie klassieke adidas Originals schoenen: de Samba, Gazelle en Superstar. Samen verdiepen ze zich in de heritage van de schoenen en gebruiken ze deze als basis van de soundtrack.

Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website ComplexNL.com vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op Complex NL.