Skip to main content

Sneakerness komt 4 en 5 juni naar Amsterdam

17/05/2022januari 3rd, 2023
Beeld door Sneakerness

Sneakers. Inmiddels heeft iedereen wel een paartje in z’n kast staan. De sportschoen is uitgegroeid tot een essentieel onderdeel van iedereen’s kledingkast. Door de jaren heen is de cultuur rondom de sneaker groter geworden dan ooit en Sneakerness is hét evenement voor elke liefhebber en casual drager.

Zaterdag 4 juni en zondag 5 juni komt het internationale evenement naar Amsterdam. De Kromhouthal zal omgedoopt worden tot een sneakerwalhalla vol met alles wat te maken heeft met het populaire schoeisel. Tijdens deze dagen kun je tentoonstellingen bijwonen, workshops doen en zijn er meer dan 50.000 sneakers te bewonderen en te kopen van verzamelaars en resellers.

“Sneakerness is dit jaar groter dan ooit,” legt Matthijs van der Meulen uit. Hij is een van de organisatoren van het evenement. “We zetten een dagvullend programma neer vol workshops, dance battles en talkshows. Daarbovenop zijn we ook nog langer open. Ik ben er trots op dat we dit jaar live content gaan maken. In samenwerking met Zalando, zal Convo een speciale sneaker inspired talkshow hosten. Ook leuk: iedere kaartkoper maakt automatisch kans op een unieke zelf samen te stellen sneaker ter waarde van 2000 euro!”

Amsterdam is niet de enige plaats in Nederland waar je dit evenement kan bijwonen. Het zal namelijk 29 en 30 oktober ook plaats vinden in de havenstad Rotterdam. Naast deze Nederlandse edities reist Sneakerness ook Europa door en landt in Milaan, Parijs en Zürich.

Complex NL is één van de officiële partners van het evenement. Lees meer over Sneakerness en haal je tickets via de website.