Skip to main content

Snoop Dogg in Feyenoord shirt op prachtige Champions League avond

20/09/2023
Snoop Dogg Feyenoord

Het zijn prachtige tijden in Rotterdam. Feyenoord won gisteren in een sfeervolle Kuip met 2-0 van Celtic in de Champions League. De Rotterdamse topploeg keerde na 6 jaar terug in het miljardenbal en won overtuigend de eerste groepswedstrijd. Calvin Stengs en Alireza Jahanbakhsh scoorden tegen de kampioen van Schotland, dat na rust ook nog twee rode kaarten kreeg. Al met al won de Rotterdamse ploeg overtuigend in de Kuip.

Het was pas de tweede ontmoeting tussen Feyenoord en Celtic in Europa, na de Europa Cup I-finale van 1970, waarmee het de eerste Nederlandse ploeg ooit was die de grootste Europese clubprijs won.

Feyenoord-shirt Snoop Dogg

Diezelfde avond trad de legendarische Snoop Dogg op in Ahoy met zijn ‘Thank Me’-tour. Snoop Dogg verraste het publiek door een Feyenoord-shirt aan te trekken tijdens de show. De Amerikaanse rapper speelde hiermee in op de winst van Feyenoord, tot tevredenheid van het publiek.

Of de Amerikaanse rapper ook een Feyenoord fan is, is nog maar de vraag. Snoop Dogg werd al eerder gefotografeerd in een shirt van grote rivaal Ajax. De rapper staat er bekend om regelmatig voetbalshirts te dragen van de clubs uit steden die hij bezoekt.