Skip to main content

Soulja Boy niet blij met ‘Donda’ en Kanye’s keuze

30/08/2021
Beeld: Flickr / Streamy Awards

Een fan van Soulja vroeg op Twitter wat de rapper vond van Kanye’s nieuwe album Donda. Hij gaf aan niet te weten wat hij moet voelen aangezien hij niet meer op het album te vinden is, afsluitend met  ”hmm ‘’f*** that n****’’.

Volgens gedeelde screenshots van first-rapper-to-do-anything Soulja had Kanye contact opgezocht met hem. Ye had Draco gevraagd om samen te werken voor Donda en een GAP-campagne. Uit de berichten blijkt dat Soulja zich vereerd voelde om samen te werken met het creatief genie. Soulja was het ermee eens dat ze samen aan mode en muziek moesten werken. In de screenshot valt er ook een audiobestand te zien genaamd Remote Control. Het nummer Remote Control kwam nog steeds op ‘DONDA’, maar Soulja’s veronderstelde verse was verwisseld voor een verse van Young Thug.

Los van het feit dat Donda meerdere malen werd uitgesteld, speelde er veel meer. Los van Soulja Boy, was Chris Brown ook niet blij met de keuzes van Ye. Leek Jay-Z op het album te staan, toen weer niet, maar uiteindelijk wel. Gaf Dababy’s manager geen toestemming voor Jail PT.2, maar bleek dit volgens de manager zelf totaal niet te kloppen. Kanye die beweerd dat het album was uitgebracht zonder toestemming van hem. En de escalerende ruzie met Drake mag echt niet vergeten worden. 

Leave a Reply