Skip to main content

Spider-Man acteur Tom Holland neemt acteerpauze

17/12/2021

Spider-Man draait nog maar net een dag in de Nederlandse bioscopen, maar toch wil Tom Holland een break. De acteur heeft aangekondigd een acteerpauze te willen nemen van zijn acteerwerk.

Onlangs wist Disney de Spider-Man fans nog blij te maken met het nieuws dat er gegarandeerd nog zes Spider-Man films aankomen. Natuurlijk nemen wij dit met een korreltje zout, want dit werd ook aangekondigd na de trilogie met Tobey Maguire als Spider-Man.

Of alle aankomende Spider-Man films met Tom Holland zijn, is nu onduidelijk geworden. Tom Holland heeft aangegeven dat hij meer focus wil leggen op zijn privéleven. Aan People vertelt hij dat hij de laatste zes jaar erg hard aan zijn carrière heeft gewerkt. Daar is Tom Holland trots op, maar toch wil hij een acteerpauze. Dit om zich te richten op het stichten van een gezin en om te kijken wat hij kan doen buiten acteren.

Het is nog niet duidelijk hoe concreet Tom Holland zijn plannen voor een acteerpauze heeft uitgewerkt. De acteur is wel al een tijdje samen met Zendaya, maar de actrice heeft nog niks laten doorschemeren.

“Ik hou van kinderen. Ik kan nog even wachten, maar tegelijkertijd ook niet meer wachten.”

Tom Holland

Leave a Reply