Skip to main content

Squid Game ster doet onthulling over seizoen 2

25/10/2021
squid game seizoen 2
Beeld: Netflix/Noh Juhan

Nu zo ongeveer de hele wereld het eerste seizoen van Squid Game heeft gezien, zijn kijkers zeer benieuwd naar het tweede seizoen van de succesvolle Netflix serie. De acteurs van de serie groeien langzaam uit tot wereldsterren en daar horen natuurlijk ook de nodige interviews bij. Tijdens deze interviews laten ze wel eens wat los over het tweede seizoen, zoals acteur Wi Ha-Jun.

Wi Ha-Jun speelde Jun-Ho, de agent die het spel infiltreerde, om meer informatie te krijgen over zijn broer. Dit liep echter niet zo goed voor hem af. Als je de serie nog niet gezien hebt, wil je hier misschien stoppen met lezen, want er komen wat spoilers aan. Hoewel Jun-Ho zelf niet meedeed aan de spellen, werd ook hij een van de fatale slachtoffers in Squid Game. Of niet?

Tijdens een recent interview gaf de acteur namelijk aan dat hij wellicht helemaal niet dood is gegaan. Het script voor het tweede seizoen van Squid Game is nog niet rond, wat betekent dat zelfs de acteurs niet weten hoe het met hun karakters afloopt. Wi Ha-Jun gaf aan dat hoewel velen ervan uit zijn gegaan dat zijn rol dood is, hij niet kan wachten om erachter te komen wat er met zijn karakter is gebeurd. “Ik wil dat hij levend terugkeert, zijn broer vindt en hem een heleboel vragen stelt. Als broer, maar ook als detective, zou ik hem oprecht vragen naar de algemene geheimen achter het spel.

Het is dus nog onduidelijk of Jun-Ho echt dood is en de kans is groot dat we hem zien terugkeren in seizoen 2.

Leave a Reply