Skip to main content

‘The Matrix: Resurrections’ onthult teaser in interactieve fan experience

08/09/2021
Beeld: Flickr / sheilalingenfelter

Dinsdag lanceerde het team achter in de door Keanu Reeves geleide franchise The Matrix een nieuwe website. De website bood fans een unieke manier om wat stukjes van The Matrix te bekijken. Fans krijgen de keuze om een ​​blauwe of rode pil te kiezen. Waarbij de keuze een van de duizenden unieke beelden van de film stimuleert. Het selectieproces is ook afhankelijk van het tijdstip van de dag, wat zorgt voor een zeer interactieve ervaring voor fans.

Bij het selecteren van de rode pil op de site werd een clip getoond van meerdere vechtscènes. Ook het precieze tijdstip kwam voorbij met de woorden: “Je kan geloven dat het zo laat is óf geloven dat alles bedrog is”. Bij de blauwe pil kwamen weer meerdere scènes voorbij. En de waarschuwing: “alles afwijkend niet moet geloven voor mijn eigen veiligheid”. Alles bij elkaar zouden er 180.000 mogelijke variaties op de site zijn. 

De Neo-vergelding van Reeves wordt in Resurrections aangevuld met de terugkeer van Carrie-Anne Moss als Trinity en Jada Pinkett Smith als Niobe. Terwijl in eerdere Matrix-films het schrijven en regisseren verzorgd werd door zowel Lana als Lilly Wachowski, wordt Resurrections uitsluitend door de eerste geregisseerd. Het script voor de grote terugkeer van de franchise werd geschreven door Lana met romanschrijver David Mitchell en Aleksandar Hemon. De volledige trailer is morgen pas uit, maar met alleen een teaser is er al voldoende hype gecreëerd. 

Leave a Reply