Skip to main content

The Weeknd hint dat we in nieuwe Trilogy serie zitten; dit is de theorie die fans hebben

11/01/2022
Beeld via YouTube

Toen The Weeknd in 2011 de scene binnen kwam stormen met ‘House of Balloons’, ‘Thursday’ en ‘Echoes of Silence’, later de ‘Trilogy’ genoemd, liet hij direct zien dat hij niet zomaar een artiest is. Er wordt goed nagedacht over de creative direction van zijn projecten en er zit altijd een verhaal achter. Daarom was het ook niet raar dat The Weeknd op Twitter vermeldde “dat we een nieuwe trilogy aan het ervaren zijn”.

Met deze tweet doelt hij natuurlijk naar zijn meest recente albums, ‘After Hours’ en ‘Dawn FM’. De kans is dus zeer groot dat er een nieuw album aan komt, dat aansluit op deze twee albums. Fans op Reddit en Twitter verspilden geen tijd om hun theorieën te delen, maar er is 1 theorie die er boven uitsteekt. Volgens fans zou het volgende en laatste deel ‘After Life’ gaan heten. De tune ‘Every Angels Is Terrifying’ zou een advertentie zijn voor het volgende album en in de ‘Sacrifice’ video is het opgevallen dat de oude versie van The Weeknd aan het einde van de clip dood gaat. Dit zouden natuurlijk allemaal hints kunnen zijn voor het volgende album.

Een theorie van iemand op de The Weeknd Reddit.

Het blijven natuurlijk theorieën. We weten wel dat The Weeknd zijn creative direction zeer serieus neemt en dit zou precies passen in zijn straatje. Voor nu kunnen we alleen maar speculeren en genieten van zijn laatste album. Echter heerst er toch een gevoel dat we het volgende album sneller krijgen dan we denken… Check de tweets van de speculerende fans hieronder.

Leave a Reply