Skip to main content

TikTokker geeft de gouden tips om je sneaker reselling hustle van de grond te krijgen

05/01/2022
sneaker reselling
Beeld: Complex/Drew in Color

One man’s trash is another man’s treasure, is meer dan een populair gezegde; het is big business. Terwijl de hype rond sneakers en streetwear blijft groeien, zijn er talloze slimme individuen die items die achter in de kast stof liggen te verzamelen, in grote eurotekens weten te veranderen. Iedereen wil misschien wel money maken in de sneaker reselling business, maar heeft geen idee hoe.

De slimme digital content creator en fashion influencer Drew in Color, maakt niet alleen content over coole streetwear, ze leert je ook hoe je je eigen weg kunt banen in de sneaker reselling space. Met een sterk gevoel voor mode en een herkenbare persoonlijkheid, maakt Drew met een beperkt budget, content die er goed uitziet. Complex heeft onlangs contact met haar opgenomen om tips te krijgen over hoe je door kunt breken in de reselling business en hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden op succes.

Wil jij het nieuwe jaar beginnen met wat meer euro’s op de bank? Klaar om de sneaker reselling business in te duiken? Bekijk dan de onderstaande video’s voor enkele wijze woorden van Drew in Color.

@complex

ad If you’re getting into the reselling game, listen up! @Drew. Presented by @Metro by T-Mobile. Sneakers

♬ original sound – Complex
@complex

ad Whether you’re restoring kicks or reselling older sneakers, @drewincolor gives you the best ways to clean them. Presented by @metrobytmobile

♬ original sound – Complex

Leave a Reply