Skip to main content

Travis Scott reageert op doden en gewonden Astroworld

06/11/2021
doden astroworld
Beeld: Getty Images

Vannacht zijn er minimaal acht doden gevallen en tientallen mensen gewond geraakt bij Travis Scott’s Astroworld festival. Hoewel het nog onduidelijk is hoe de doden precies zijn gevallen, vertellen festivalgangers en leden van het medische staff dat er paniek uitbrak in het publiek, waarna mensen flauwvielen en er niet genoeg ruimte en hulp was om de festivalgangers te ondersteunen. Vele festivalgangers hebben een hartaanval gekregen. Het vermoeden bestaat dat dit de doden op het Astroworld festival zijn geworden. Inmiddels heeft Travis Scott zelf op het ongeval gereageerd.

Als je de hashtags #Astroworld en/of #Astroworldfest opzoekt op social media, vind je schokkende beelden van jongeren die gereanimeerd worden en tegelijkertijd beelden van een ontzettend tof festival, met headliners als Lil Baby, SZA, een surprise optreden van Drake en meer. Hoewel het nog onduidelijk is waardoor de paniek in het publiek ontstond, beschrijft TMZ dat een ooggetuige beschrijft dat er iemand in het publiek was, die mensen begon te injecteren met een bepaalde soort drugs. De autoriteiten onderzoeken momenteel of de festivalgangers die hartaanvallen hebben gekregen, die drugs ook ingespoten hebben gekregen.

Travis Scott heeft inmiddels via Twitter laten weten dat hij compleet verslagen is door wat er gisteren gebeurd is. In een statement geeft hij aan te bidden voor de families en alle anderen die beïnvloed zijn door de traumatische ongevallen op het festival.

Bekijk de reactie van Travis Scott hieronder.

Leave a Reply