Skip to main content

Tuchel komt met statement na de uitspraken van Lukaku

31/12/2021

Tuchel sluit niet uit dat de woorden van de Lukaku uit hun verband zijn gerukt en zegt het lastig te vinden om de woorden van Lukaku te wegen. Thomas Tuchel beaamt de situatie te begrijpen en dat Lukaku met een goede instelling op de club verschijnt. Wel kunnen de woorden zorgen voor onrust binnen de ploeg. 

Romelu Lukaku geeft toe dat hij niet blij is met zijn huidige situatie bij Chelsea. De 28-jarige, die vijf keer scoorde in 13 Premier Leaguewedstrijden, vindt dat het huidige systeem van coach Thomas Tuchel niet bij hem past. 

“Ik ben niet blij met de situatie en dat is niet meer dan normaal. De hoofdcoach heeft besloten een ander systeem te gaan spelen. Ik mag niet opgeven, ik moet hard blijven werken en professioneel zijn. Ik ben niet blij met de situatie, maar ik mag niet opgeven.”

Lukaku

De Belgische spits sprak zijn frustratie uit over het huidige systeem van de Blues en geeft toe dat hij graag terug zou willen keren naar de Serie A. Vanwege Covid-19 en een blessure was de spits sinds half oktober beperkt om te spelen. De spits werkt zich momenteel terug naar volledige fitheid. De transfermarkt in Engeland sluit op 31 januari, maar de kans is klein dat Lukaku dit voetbaljaar nog vertrekt. 

Leave a Reply