Skip to main content

Video: Blueface wordt gezocht na gewelddadige aanval op beveiligers

09/11/2021
blueface
Beeld: Wikimedia

Rapper Blueface wordt gezocht door de politie. Hij en zijn crew zouden namelijk een beveiliger in elkaar geslagen hebben en voor zijn pech, is het allemaal gefilmd. TMZ beschrijft dat er onlangs arrestatiebevelen zijn uitgevaardigd voor Blueface en twee andere mannen, die in september de brute aanval op de beveiliger zouden hebben uitgevoerd, in San Fernando Valley in Los Angeles.

Bronnen vertellen TMZ dat de rapper en zijn mannen voor twee misdrijven zijn aangeklaagd: mishandeling en diefstal. Naast het in elkaar slaan van de beveiliger, zou een van de mannen namelijk ook zijn ketting hebben gestolen. Na de gewelddadige aanval moest de beveiliger naar het ziekenhuis gebracht worden met een ambulance, waar zijn verwondingen gehecht moesten worden.

Bekijk de video van de aanval hieronder. Let wel, de beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

TMZ heeft ook foto’s van de beveiliger gepubliceerd, waarop zijn heftige verwondingen te zien zijn. De politie heeft inmiddels bekendgemaakt op zoek te zijn naar de rapper en de mannen waarmee hij de aanval gepleegd heeft. Het arrestatiebevel komt nadat de moeder van Blueface onlangs aangevallen werd in zijn woning. Bronnen vermoeden dat de aanvallers het op hem gemunt hadden, maar zijn moeder in de woning troffen.

Leave a Reply