Skip to main content

Video: Bobby Shmurda heeft ruzie met fan na het gooien van een waterfles

06/09/2021
Beeld: Flickr

Bobby Shmurda ging bijna op de vuist met een fan nadat die een waterfles in zijn richting gooide. Tijdens een optreden van Megan Thee Stallion op het Made in America-festival ontstond de woordenwisseling. Op de beelden, gemaakt door TMZ, valt te zien dat de rapper door zijn crew moet worden vastgehouden. 

Gelukkig voor Bobby, die voorwaardelijk vrij is en zich aan strikte voorwaarden moet houden, kon een van zijn mannen hem wegtrekken voordat er iets ergers gebeurde. Het incident komt slechts een dag nadat Shmurda het nummer No Time For Sleep uit had gebracht. Het nummer is Bobby zijn eerste officiële solo project in zeven jaar tijd.  

Shmurda werd in februari vrijgelaten in New York, nadat hij zes jaar van zijn straf van zeven jaar had uitgezeten. Bobby werd in 2014 gearresteerd en beschuldigd van verschillende misdaden, waaronder moord, poging tot moord, mishandeling en drugshandel. Hij werd in 2016 veroordeeld tot zeven jaar gevangenisstraf, maar kwam in aanmerking voor vervroegde vrijlating op basis van de tijd die hij had uitgezeten voordat hij schuldig pleitte en wegens goed gedrag in de gevangenis.

“Weet je wanneer je niet kunt geloven dat je thuis bent? Ik was eerder thuisgekomen, maar deze keer was het alsof ik thuis was. Je weet wel. Wat ik zeg? Ik ben thuis. Als je thuiskomt, moet je alles zien en wat is wat. Wat is dit? Wat is dat? In de gevangenis zitten heeft me alleen maar slimmer gemaakt.”

Bobby Shmurda

Leave a Reply