Skip to main content

Video: Maker GTA 6 onthult schokkende informatie over nieuwe game

02/11/2021
gta 6
Beeld: Rockstar Games

Gamers over de hele wereld wachten lang en redelijk geduldig op het zesde deel van Grand Theft Auto, ofwel GTA. Een van de developers van het spel heeft informatie gelekt over het proces. Volgens hem is het ontwikkelen van dit spel chaotischer dan ooit. De developer spreekt over een ware ‘development hell’. De plannen voor de game zouden dan ook al meerdere keren gewijzigd zijn en het verhaal is al meerdere keren herschreven sinds 2019.

Hoewel er al veel gelekt is over de storyline en de releasedatum van GTA 6, hebben de developers nog niets bevestigd. Als we de insider mogen geloven, zullen fans ook nog veel langer moeten wachten op officiële updates. Er is namelijk ook een insider rapport gelekt, waarin staat dat de makers al sinds het begin van de productie alleen maar problemen zijn tegengekomen.

“Ze kunnen geen informatie bieden omdat het een gedoe is, en het enige wat ik je kan vertellen is dat ze de storyline sinds 2014 verschillende keren hebben gewijzigd.”

Ontwikkelaar van Rockstar

Bronnen vermelden dat de problemen zijn opgekomen sinds het vertrek van Dan Houser van Rockstar. Ze waren van plan om het spel al in 2020 aan te kondigen, maar tot nu toe is er zelfs nog geen eerste look van GTA 6 geweest. In een video legt de ontwikkelaar uit wat er precies misgaat met het spel. Het is wel in het Frans, dus gooi vooral even de auto translate van Youtube aan.

Leave a Reply