Skip to main content

Video: Machine Gun Kelly wordt uitgejouwd en belandt in gevecht op Louder Than Life Festival

27/09/2021
machine gun kelly
Beeld: Stefan Brending

Machine Gun Kelly werd dit weekend niet goed ontvangen op het Louder Than Life Festival in Louisville, Kentucky.

Op beelden van TMZ is te zien dat de muzikant zaterdagavond werd uitgejouwd door de menigte, die ook hun middelvingers naar hem opstaken. Volgens de outlet zijn er twee belangrijke redenen voor deze reactie: ten eerste waren de bezoekers van het rockfestival niet blij dat MGK is overgestapt van het maken van rapmuziek naar rock. TMZ legt uit dat het komt omdat de rock- en metalfans “puristen” zijn die geloven dat hij de overstap heeft gemaakt omdat het moest.

Ten tweede heeft MGK eerder deze maand Slipknot’s Corey Taylor gedisst op het Riot Fest in Chicago, waar Slipknot ook speelde. Machine Gun Kelly vertelde het publiek dat hij “blij” is dat hij niet “50 jaar oud is en sh*t aan het praten is, met een verdomd raar masker op een podium.” Daar hield het echter niet bij op.

MGK ging door op Twitter en schreef dat de verse die Taylor instuurde voor het laatste album van MGK, Tickets to My Downfall, “verdomd verschrikkelijk” was en dus niet werd gebruikt. Na de beweringen van MGK, reageerde Taylor op Twitter door screenshots te delen waaruit blijkt dat hij de kans om op het album te komen afwees, omdat hij niet het gevoel had dat hij “de juiste man voor het nummer” was.

Daarnaast lijkt een andere video van het Louder Than Life-festival te laten zien dat MGK een fysieke woordenwisseling krijgt met iemand uit de menigte. Bekijk de video hieronder.

Machine Gun Kelly belandde tijdens de VMA’s ook al bijna in een gevecht met Connor McGregor. Bekijk hieronder de video.

Leave a Reply