Skip to main content

Video: Moeder in Texas onderbreekt schoolbestuur vergadering om te ranten over anale seks

18/09/2021
texas
Beeld: Whalen Media Works

Een schoolbestuursvergadering in Austin, Texas, liep deze week volledig uit de hand nadat een moeder ambtenaren uitschold voor het hebben van een seksueel expliciet boek in de bibliotheek van één van de middelbare scholen.

Op woensdag onderbrak Kara Bell een COVID-19-gerelateerde bestuursvergadering om te verzoeken het bovengenoemde boek van de school van haar dochter te verwijderen.

“Ik wil niet dat mijn kinderen op de middelbare school leren over anale seks”, zei Bell tegen het bestuur. “Ik heb nog nooit anale seks gehad. Ik wil geen anale seks. Ik wil niet dat mijn kinderen anale seks hebben. Ik wil dat je je gaat focussen op onderwijs en niet op volksgezondheid!”

Lokale nieuwszender KXAN beschrijft het boek, getiteld Out of Darkness en geschreven door Ashley Hope Pérez, als volgt: “Out of Darkness geeft een liefdesrelatie tussen een Afro-Amerikaanse jongen en een Mexicaans-Amerikaans meisje weer, tegen de achtergrond van een gruwelijke explosie in 1937 in Oost-Texas, waarbij bijna 300 mensen omkwamen. Scholieren en leraren.”

De woordvoerder vervolgde: “Een district mag geen materialen uit een bibliotheek verwijderen met als doel studenten de toegang te ontzeggen tot ideeën waar het district het niet mee eens is”, vertelde een woordvoerder aan KXAN. De woordvoerder vervolgde: ”Een district kan materialen verwijderen, omdat ze vulgair zijn of uitsluitend gebaseerd zijn op de educatieve geschiktheid van de boeken in kwestie.”

Bekijk de video hieronder.

Leave a Reply