Skip to main content

Vier dingen die we hebben geleerd van het eerste interview van Travis Scott over de tragedie van Astroworld

10/12/2021

Scott heeft spijt van zijn eerste uitspraken over de tragedie

tijdstempel: 10:45

Op de vraag of hij spijt heeft van zijn eerste verklaring over de tragedie zei Scott dat hij dat wel heeft.

“Ik bedoel, ja, omdat je gewoon niet weet wat er aan de hand is, maar aan het eind van de dag wilde ik er gewoon iets uithalen. Ik kan alleen uitgaan van wat ik weet, maar mijn ware bedoelingen waren eigenlijk alleen maar om een ​​boodschap over te brengen.”

Hij gelooft dat satanische rituele samenzweringstheorieën afkomstig zijn van mensen die kunst ‘niet begrijpen’

tijdstempel: 26:10, 29:24, 30:21

Jammer genoeg werden een aantal samenzweringstheorieën verspreid in de nasleep van de tragedie van Astroworld Fest. Een groot gedeelte van samenzweringstheorieën is gericht op zogenaamde satanische rituelen. Zoiets gebeurde natuurlijk niet. Travis Scott gelooft dat dit soort theorieën wordt verspreid door mensen die geen kunst begrijpen.

“Ik denk dat het gewoon dingen zijn die mensen verzamelen. Ze kijken naar dingen, ze kijken naar beelden en ze verzinnen gewoon hun eigen verhaal. Je hebt al die theoretici die niet begrijpen wat kunst kan zijn of wat je probeert te doen.’

Shows in de toekomst kunnen fans een “helende” ervaring bieden

tijdstempel: 31:57, 34:37

Over het onderwerp van opnieuw optreden in de toekomst, of het nu op een festival of elders is, deelde Scott zijn hoop dat deze evenementen een ruimte zouden kunnen bieden voor een “helende” ervaring voor fans.

Wat betreft alle maatregelen die hij persoonlijk zal nemen bij toekomstige shows met betrekking tot veiligheid, zei Scott dat hij “alles op alles zet” om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is en bovenop hun respectieve rollen zit.

Travis Scott begrijpt waarom sommige mensen met de vinger naar hem wijzen

tijdstempel: 42:18

Charlamagne wees op de media-aandacht voor Travis Scott in de nasleep van de festival doden. Verder vroeg Charlamagne aan Travis of hij het gevoel had of hij werd zwart gemaakt, iets dat Scott begrijpt.

“Zoals ik al eerder zei, ik heb het gevoel dat ik dat in zekere zin wel aankan. Dit omdat ik mijn hele carrière het gevoel heb dat mensen dat hebben geprobeerd. En ik heb het gevoel dat ik door acties heb laten zien dat dat niet mijn karakter is. Dat is niet wat ik ben. Ik schijn door positief en ik heb het gevoel dat met begrip, mensen begrijpen dat mijn hart er niet was om de schurk te zijn. Ik was daar om de held van de geboortestad te zijn.”

Hieronder kan je de beelden zien:

Leave a Reply