Skip to main content

Waar zijn Frenna & Jonna Fraser het meest trots op?

27/11/2021
Beeld: Jonnathan Hoost / Jonna Fraser & Frenna

Het nieuwe album van Frenna en Jonna Fraser heet Championships. Gezien de indrukwekkende carrières van beiden artiesten, is de titel zeer toepasselijk. Dat ze een dynamisch duo zijn, valt ook niet meer te ontkennen. Daarom staan ze deze maand op de cover en gaat Complex NL het gesprek aan met beide heren. 

Jonna Fraser & Frenna hebben al veel bereikt in hun carrière en op de vraag waar de heren het meest trots op zijn volgt een logisch, maar bijzonder antwoord. Zo beginnen ze beiden over hun moeder. Zo vertelt Frenna trots dat hij een huis voor zijn moeder heeft gekocht en ook Jonna Fraser is het meest trots op dat hij nu voor zijn moeder kan zorgen. 

Als het gaat over dromen zijn de mannen nog lang niet klaar. Zo heeft Jonna Fraser de ambitie om zijn woonplaats af te wisselen tussen Nederland en Bali. Ook Frenna heeft ook internationale plannen, maar dan met muziek. Het is een droom van Frenna om mee te draaien als artiest in de internationale big league. Je kan de rest van het interview hier lezen.

Leave a Reply