Skip to main content

We spraken MTV EMA host Saweetie over haar geheime talent, snacks en meer

05/11/2021
Saweetie MTV EMA
Beeld: MTV

Saweetie is dit jaar de nieuwe host van MTV EMA, ofwel de Europe Music Awards. De rapper zal niet alleen hosten, ze is ook genomineerd voor een award en ze zal het publiek blessen met een optreden. Ter promotie van haar nieuwe rol als host, mocht Complex NL Saweetie spreken over haar geheime talenten en het uitproberen van nieuwe snacks!

MTV EMA

Tijdens de groepssessie vertelde Saweetie over veel meer dan het feit dat ze de nieuwe MTV EMA host is. Zo deelde ze ook dat ze binnenkort van plan is te verhuizen naar Parijs. Volgens haar heeft ze Amerika wel gezien en heeft ze behoefte aan een nieuwe omgeving. ”Dit jaar of volgend jaar verhuis ik naar Parijs”, vertelde de ‘Best Friend‘ rapper. ”Ik heb het wel gezien in Amerika.” Daarnaast vertelde ze ook waarom we zo lang moeten wachten op haar nieuwe album ‘Pretty Bitch Music’. ”Het was een goed project, maar het miste nog een ziel. Ik weet dat ik goede muziek maak waar mensen veel plezier aan hebben, maar ik wil ook therapeutische muziek maken.”

Ze rapt, ze maakt content, ze zingt en nu is Saweetie ook nog de nieuwe MTV EMA host. Wat kan ze nog meer waar we niet vanaf weten? En naast al deze talenten, staat Saweetie natuurlijk ook bekend vanwege haar liefde voor snacks, specifiek oesters en krab. Daarom waren wij ook zeer benieuwd naar of de rapper ook nieuwe snacks uitprobeert tijdens het reizen of dat ze altijd terugvalt op oesters. Bekijk haar antwoorden hieronder.

Leave a Reply