Skip to main content

Wie is Julia Fox, de nieuwe vriendin van Kanye West?

14/01/2022
julia fox
Beeld via Gettyimages

Wie het nieuws een beetje heeft gevolgd, kan het vast niet ontgaan zijn dat Kanye West al een tijdje met een nieuwe chick te zien is. Hoewel hij en zijn ex Kim Kardashian nog volop bezig zijn met hun scheiding, lijken ze beiden al ready te zijn voor een nieuwe relatie. Kim heeft haar pijlen gericht op comedian Pete Davidson, terwijl Kanye voor de beeldschone Julia Fox gaat. Maar wie is Julia Fox eigenlijk en wat doet ze?

Hoewel ze is opgegroeid in New York, is ze geboren in Italië. De Italiaans-Amerikaanse is 31 jaar oud, al lijkt ze een stuk jonger. In Amerika is ze een stuk bekender dan hier. Misschien kan je haar kennen van haar rol in ‘Uncut Gems’, een Netflix-film uit 2019. Daarin speelt ze de rol van Julia de Fiore, een minnaar van de hoofdrolspeler. Sterker nog – de rol waarvoor ze gecast is is gebaseerd op haar daadwerkelijke persona. Julia Fox doet echter veel meer dan acteren.

Ze schreef en regisseerde haar eigen shortfilm

Naast acteren heeft ze dus ook de film ‘Fantasy Girls’ geschreven en geregisseerd. Het is een film over een kinderpornohandel, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Volgens Julia wilde ze het verhaal vertellen op een kunstzinnige manier, in plaats van een documentaire.

Ze had haar eigen kledinglijn

Als je een relatie aangaat met Ye, moet je natuurlijk wel een beetje gevoel voor fashion hebben. In 2014 creëerde ze Franziska Fox, een knitwear line die gedragen is door celebrities als Lindsay Lohan en Iggy Azalea. Er is echter niet veel meer over te vinden, dus is het waarschijnlijk een verloren hobby.

Foto’s van haar kledinglijn.

Ze stond model in de laatste Playboy editie met naaktheid

De foto’s mogen we hier helaas niet posten, maar het zal niet moeilijk te vinden zijn. In 2015 stond ze model voor Playboy, om er later achter te komen dat het de laatste Playboy editie was waar naaktheid in te vinden was. Voor de achttien plussers onder ons; de foto’s zijn aanraders.

via @juliafox/Instagram

Ze heeft schilderijen gemaakt met haar eigen bloed

Het zou geen vriendin van Ye zijn zonder een beetje extreemheid in haar kunst. In 2017 stelde ze haar zelfgemaakte schilderij tentoon, die beklad waren met haar eigen bloed en noemde het “R.I.P Julia Fox”. Of dit hard is of een beetje weird, mag je zelf invullen.

“R.I.P Julia Fox” – via @juliafox/Instagram

Al met al lijkt het dus een perfecte match voor Kanye. De twee hebben beide een artistieke vibe en uit haar werk is op te halen dat ze net als Ye een unieke kijk heeft op dingen. Hoewel Kanye het niet onder banken of stoelen steekt dat hij zijn relatie met Kim Kardashian terug wilt, lijkt hij voorlopig zoet te zijn.

Leave a Reply