Skip to main content

Will Smith onthult groep vrouwen waar hij seks mee wilde

10/11/2021
will smith harem

Sinds de autobiografie van Will Smith uit is, komt er alleen maar meer dirt uit over zijn relatie met Jada Pinkett. Maar ook over het leven van zowel Will als Jada, voor hun relatie en tijdens hun breuk. Een van de onthullingen die Will Smith deed in zijn boek, is dat hij erover nadacht om een harem te hebben. Hij had 25 vrouwen op zijn lijst waarvan hij dacht dat zij hem gelukkig zouden maken.

Tijdens een gesprek met Oprah Winfrey over de autobiografie, vertelt Will Smith over zijn harem en zijn seksleven met Jada Pinkett Smith. “In het begin van onze relatie deden we het meerdere keren per dag en het duurde uren”, zegt Will. “Voor mij waren er twee opties: Ik wilde haar seksuele voldoening geven, of ik zou sterven om dat te proberen.”

In 2011 ging het stel echter uit elkaar. Om over zijn gebroken hart te komen, ging Will naar een specialist tantra seks. Hierbij vertelde hij over zijn fantasie om een harem te hebben. Hij wilde 25 vrouwen in zijn harem, waaronder Halle Berry. “Ik dacht dat als ik genoeg vrouwen had, er altijd wel eentje me leuk zou vinden”, schrijft hij in zijn boek. “Ik kan niet eens zorgen voor één geweldige vrouw, hoezo dacht ik dat ik dat wel kon voor 25 vrouwen?”

Leave a Reply