Skip to main content

Yade Lauren in Paradiso: tweede show

08/08/2021
Yade Lauren
Beeld: Tumblr

Yade Lauren is niet meer uit het Nederlandse muzieklandschap weg te denken. In 2016 werd ze ontdekt op social media en op 1 oktober staat ze voor het eerst in Paradiso. Haar eerste show op het poppodium verkocht binnen maar liefst tien minuten uit! Yade kondigt vandaag op haar Instagram aan dat er daarom een tweede show komt!

Yade mag zich zonder twijfel een van de grootste talenten in de R&B/hiphop/pop-wereld noemen. Ze vertelt hartverscheurende verhalen over een dochter die is verlaten door haar ouders op smooth R&B-tunes. Een bitterzoete combinatie.

Loulou Kuster – Muziekjournalist 3voor12

Yade Lauren
Beeld: Instagram/ YadeLauren

Yade Lauren

Zelfs tijdens het begin van de pandemie in 2020, wist Yade Lauren zichzelf als een stem in de Nederlandse R&B te vestigen. Door featurings op tracks van Kevin, Ronnie Flex en Jonna Fraser, maakte ze de ene hit na de andere. Met deze hits en songs van haar persoonlijke debuutalbum Reflecties, wil ze ook de live-stages in Nederland veroveren. Eerder dit jaar pakte ze het publiek al in op Noorderslag. We zijn benieuwd hoe snel de tweede Paradiso show uitverkocht zal zijn! De tweede show in Paradiso zal plaatsvinden op zaterdag 2 augustus. De kaartjes gaan morgenochtend om 10.00 in de voorverkoop!

Leave a Reply