Skip to main content

Ye laat zich volledig gaan op ‘Eazy’ en bespreekt scheiding & Pete Davidson

15/01/2022
Beeld via Gettyimages

Het is de laatste weken moeilijk om Ye, voorheen bekend als Kanye West, te ontwijken in de headlines. Het internet stond op scherp nadat Ye de afgelopen dagen veel in de studio te zien was. Enkele dagen later en nu staat de samenwerking tussen The Game en Ye online en is er veel over te zeggen.

Op ‘Eazy’ is te horen dat Ye een aantal dingen op zijn chest had die hij er af moest rappen. Er verscheen al een snippet waarop hij uithaalde naar het nieuwe vriendje van Kim Kardashian, Pete Davidson. “God saved me from that crash Just so I can beat Pete Davidson’s ass,” rapte Ye – hiermee refereert hij naar de welbekende autocrash die hem bijna fataal werd aan het begin van zijn carrière. Naast deze shot heeft hij het ook over de scheiding en noemt hij het “the best divorce ever”.

Alsof de lyrics al niet genoeg commotie veroorzaakte, heeft ook dierenbeschermingbeweging PETA zich uitgesproken over de track. Ze zijn namelijk niet blij met het feit dat Ye een gevilde aap op de cover van de track heeft gezet. De cover is van Nick Knight’s ‘a Study in physiology, form, philosophy and death’. Check de volledige track hieronder:

Leave a Reply