Skip to main content

Yung Miami haalt uit naar de hele scene

29/10/2021november 30th, 2021

Yung Miami haalt uit naar de hele industrie, maar niet op de manier waarop je denkt. Namen zoals Tory Lanez, Moneybagg Yo en 50 cent komen voorbij. In het nummer Rap Freaks combineert de vrouwelijke rapper haar seksuele fantasieën met gevaarlijke barz. Hieronder vanuit Complex een overzicht van de lines uit het nummer van Yung Miami:

Future need to come and find this pussy like he Dora  (Pluto)

In de Verenigde Staten komt de serie Dora op de tv-zender Pluto. Een wordplay met de bijnaam van Future (Pluto) en Dora. 1+1 = 2.

Drive the boat (Ha), sit on Megan face, ride it like a stallion

Megan THee Stallion

Een wordplay met de naam Megan Thee Stallion en haar beruchte line: drive the boat.

I can’t even picture myself fuckin’ on lil’ Kodak

een woordgrap met de naam Kodak Black en het camerabedrijf Kodak. Het gebruik van het woordje picture maakt de punchline af.

Many men wanna suck this clit but I want 50 Cent (Bitch)

50 cent | Alex Const | Flickr

Many men is het nummer van 50 cent waarbij hij uitlegt dat veel mannen op de rapper loeren. Het is dan ook een leuke line als je beseft dat ze zegt dat ze alleen 50 cent wilt.

Put a ring on it, Tom Brady at the Super Bowl

Tom Brady | Number 12, Tom Brady, quarterback for the New En… | Flickr

Tom Brady is een NFL-speler die alles heeft gewonnen. Tom Brady heeft meer ringen in zijn hele carrière dan zijn oude-team New England Patriots. Kan je nagaan: hij heeft tot twee jaar geleden zijn hele carrière daar gespeeld. Dat hij een G.O.A.T in de game is, staat allang niet meer ter discussie. Grappig dat Tom Brady at the Super Bowl bijna een automatische win is.

Leave a Reply