Skip to main content

Zo kun je het concert van Drake & Kanye bekijken

09/12/2021
mental health rapscene
Beeld: Getty / Kanye West

Je kan het benefietconcert voor Larry Hoover van Kanye samen met Drake gratis streamen. Ye werkt samen met Amazon Music om fans het benefietconcert gratis te kunnen laten streamen via Prime. Het benefietconcert is gewijd aan het vergroten van het bewustzijn van de noodzaak van hervorming van gevangenissen en veroordelingen.

“We moeten beginnen met de naam Larry Hoover. Hij plantte het zaadje. Hij wilde Kanye en Drake samen zien komen in naam van de vrede. Zijn zoon Larry Jr. ging veel met Kanye om, en natuurlijk is Drake mijn zoon, maar [Hoover] plantte het zaadje en ik gaf het water.”

J. Prince

De afgelopen maanden waren een rollercoaster als je de situatie van Drake en Ye hebt gevolgd. Het gaat al 10 jaar lang heen en weer tussen beide mannen en tijdens het afronden van CLB en DONDA liepen de spanningen op tot een hoogtepunt. Het concert markeert dan ook een monumentale stap in de relatie tussen Drake en Ye. J. Prince hielp Drake beseffen dat de kans om samen te komen groter was dan hun ruzie.

Het concert staat gepland voor 9 december 11 p.m. EST (Amerikaanse tijd), dat is voor ons 05:00 morgenochtend (10 december). Naast Prime kun je het concert ook zien via Amazon Music en Twitch. Het evenement wordt Ye’s eerste headliner-show in vijf jaar sinds hij halverwege zijn tournee in 2016 abrupt de Life of Pablo-run annuleerde.

Leave a Reply