Skip to main content

Zwangere lerares gearresteerd voor seks met student

12/10/2021
Beeld: Youtube

De 41-jarige lerares Heiry Calvi uit Florida werd gearresteerd, nadat ze naar verluidt seks had gehad met haar 15-jarige student. Volgens de politie is dat niet alles, ook blijkt de vrouw zwanger te zijn. 

De lerares werd vorige week gearresteerd na uitgebreid onderzoek voor de aanhouding. Rechercheurs op de zaak zeiden dat het slachtoffer een voormalige leerling van de 41-jarige lerares was. Ook weigerde ze te onthullen hoe lang ze zwanger is of wie de vader is. 

Calvi werd op donderdag 7 oktober gearresteerd en beschuldigd van onzedelijk geweld tegen studenten, verwaarlozing van kinderen, onwettig gebruik van een communicatieapparaat, bijdragen aan delinquentie en bezit van een vuurwapen op schoolterrein. Het onderzoek naar de beschuldigingen werd voor het eerst gelanceerd in maart. Dit nadat een student naar verluidt andere mensen een video had laten zien van hem die geslachtsgemeenschap had met Calvi.

Autoriteiten hebben aangegeven dat zoekopdrachten op de telefoon van de student hebben geleid tot naaktfoto’s. Ook leidde de zoekactie naar een gesprek op Whatsapp met een opname waarin ze een niet-geïdentificeerde persoon hebben verteld alles te ontkennen wat er tussen de student en lerares speelt. Voor de rest bleek uit haar creditcardafschrijvingen dat de lerares ook geld had uitgegeven aan de voormalige student. 

Leave a Reply