Skip to main content

Bekijk de nieuwste aflevering van Rap Champs met Rotjoch, Kingsize, Skaffa en Matarr

09/11/2022januari 3rd, 2023
rap champs

Een nieuwe aflevering met weer een strijd voor de felbegeerde titel: de Rap Champs van deze aflevering. Rotjoch heeft Kingsize meegenomen om het op te nemen tegen Scheme015 leden Skaffa en Matarr. Défano Holwijn en 4SHOBANGERS zijn er weer bij om ervoor te zorgen dat het spel goed verloopt.

Red Bull Rap Champs is dé gameshow in Nederland die volledig draait om rap en hiphop. Twee teams gevuld met je favoriete artiesten strijden tegen elkaar om erachter te komen of ze net zoveel weten van rap als jij! Défano Holwijn is de host van de show en samen met 4SHOBANGERS als factchecker begeleidt hij vier spelers door vier rondes om erachter te komen wie de absolute ‘Rap Champs’ zijn.

Bekijk de nieuwe aflevering hieronder.

Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website ComplexNL.com vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op ComplexNL.

Benieuwd naar meer? Houd Complex NL in de gaten en vergeet je niet te abonneren op het kanaal. Check ons ook op:
Instagram: https://www.instagram.com/complexnl/
TikTok: https://vm.tiktok.com/ZMLQkCXR6/