Skip to main content

Bekijk nieuwste aflevering Back to Classics met Emms

21/03/2023
emms
Beeld: Complex Original

In de tweede aflevering van Back To Classics gaat Dieuwertje in gesprek met Emms van Broederliefde. De Rotterdammer met Kaapverdische roots staat al tien jaar sterk in de game met zijn groep, heeft elke denkbare prijs gewonnen én is recordhouder van het album met de langste nummer 1 notering in Nederland.

In het tweede seizoen van Back To Classics gaan we terug naar de roots van onze gasten. Welke muzikale stromingen komen er uit het land van herkomst? Hoe heeft dit hun kunst beïnvloedt? Wat zijn de lokale classics? Cultureel erfgoed staat centraal in dit seizoen! Bekijk de nieuwste aflevering hieronder.

De outfits die Dieuwertje en Emms dragen in deze aflevering zijn beide van Reebok. Check de ‘Reebok Classics’ collectie op de website

Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op Complex NL. 

Reebok International Ltd, met hoofdkantoor in Boston, is een wereldwijd merk en een pionier in de sector van sport en lifestyle artikelen met een rijk en befaamd fitnessverleden. De Reebok Classics lijn haalt inspiratie uit het fitnessveld, van een vleugje retro tot een innovatieve touch: Met de Classic collectie van Reebok kun je alle kanten op!