Skip to main content

Bnnyhunna dropt debuutsingle met Jarreau Vandal

30/07/2021
Bnnyhunna
Beeld: Havana Club

Het langverwachte solodebuut van producer Bnnyhunna: ‘Feelings Mutual?‘ is vanaf vandaag overal te streamen. De artiest produceert al jaren voor de grootste namen in de scene. Met zijn aankomende album “Sintha”, wil de producer echter een nieuw geluid laten horen. Dat is terug te horen in de eerste single. Hij maakte het nummer met multitalent Jarreau Vandal, die de vocals op het nummer gedaan heeft. Niet alleen de single, maar ook een videoclip van Bnny en Jarreau in hun “natural habitat” zijn vandaag uitgekomen. De afro-ritmische song doordrenkt met een zware synth, is een unieke luisterervaring en maakt nieuwsgierig naar meer.

Bnnyhunna
Beeld: Bnnyhunna

Bnnyhunna

Benjamin ‘Bnnyhunna’ Ankomah heeft Ghanese roots en groeide op in Amsterdam Zuid-Oost. In zijn buurt was authenticiteit altijd een belangrijke factor. In de kerk leerde hij verschillende instrumenten te bespelen, zoals gitaar, piano en drums. Zo maakte hij de stap naar producen en vond hij zijn manier van zelfexpressie in muziek. Ondertussen heeft Bnnyhunna al met veel grote namen in Nederland samengewerkt. Zo tourde hij internationaal met Rimon, Jose James en Apre Frique. Maar ook met rappers Yung Nnelg, Winne en Akwasi bracht hij muziek uit.

Muziek is niet het enige waar Bnny zich mee bezighoudt. Ook door middel van fotografie, video en gedichten richt hij zich op het stimuleren van elk zintuig. In september zal zijn debuutalbum ‘Sintha’ uitkomen. Je kunt hieronder de single ‘Feelings Mutual?’ luisteren en de bijbehorende video bekijken.

Leave a Reply