Skip to main content

Bobby Shmurda: “Het voelt alsof ik nog steeds in de gevangenis zit”

11/02/2022
bobby shmurda
Afbeelding via Getty

Bobby Shmurda is al bijna een volledig jaar uit de gevangenis, maar hij voelt zich nog steeds gevangen in zijn labeldeal.

Donderdag bracht de rapper uit Brooklyn het naar Instagram om zijn frustratie over zijn contract te uiten in een sindsdien verwijderde post. Hij is getekend bij Epic Records en wordt beheerd door Roc Nation. Bobby beweert echter dat zijn deal met Epic hem ervan weerhoudt om zijn album en meer muziek uit te brengen.

View this post on Instagram

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom)

In de post zelf schreef Bobby dat er een ’70-jarige dame’ zijn label runt. Hiermee verwijst hij naar de 69-jarige Epic Records-CEO Sylvia Rhone, en dat ze, ondanks dat ze zes jaar in de gevangenis zaten, hem getekend hielden om geld aan hem te blijven verdienen. Hij zei dat, hoewel hij van Rhone houdt, hij gefrustreerd is dat zij hem niet wil laten gaan en zijn eigen muziek laat uitbrengen.

Bobby zei iets soortgelijks in december, toen hij opmerkingen plaatste en verwijderde waarin hij zinspeelde dat hij geen controle had over zijn muziekuitvoer. We hopen dat Bobby het probleem snel kan oplossen en zo spoedig mogelijk zijn carrière kan voortzetten. Daar heeft hij te lang vast voor gezeten!

Leave a Reply