Skip to main content

Complex NL & Reebok presenteren de nieuwe podcast serie: Back To Classics!

27/09/2022januari 3rd, 2023

In samenwerking met Reebok kondigen we de podcastserie Back To Classics aan. In deze serie gaan we in gesprek met Nederlandse producers die successen hebben behaald in binnen- en buitenland.

In de afgelopen jaren hebben we gezien hoe er Nederlandse producers met grote internationale sterren hebben gewerkt zoals Baby Keem, 21 Savage, Ariana Grande, Nicky Jam en Lil Durk. Deze producers zijn de persoon achter de hits, meestal op de achtergrond, maar wij zetten hen in de spotlight en geven hen de flowers die zij verdienen.

Met trots presenteren we de host van deze podcastserie: Dieuwertje Heuvelings. Dieuwertje Heuvelings is een muziek expert, schrijver en podcasthost. De afgelopen 14 jaar heeft ze onder andere gewerkt als Spotify playlist editor, music supervisor, docent en radiomaker.

In 2018 en 2019 werkte Dieuwertje als A&R bij Arista Records in New York. In 2020 verscheen haar debuut roman ‘Auxiety’ over de enorme groei van Nederlandse hiphop in het streaming tijdperk en is genomineerd voor ‘Beste Jongeren Boek Van Het Jaar.’

Vanaf maandag 3 oktober is twee-wekelijks te horen hoe Dieuwertje in het niet eerder vertelde succesverhaal van deze unieke Nederlandse exportproducten duikt. Welke route hebben de producers afgelegd, welke ups and downs hebben zij meegemaakt, hoe kwamen hun grootste hits tot stand, welke bijzondere samenwerkingen en ontmoetingen liggen in het verschiet –en meer..


Maandag 3 oktober wordt de eerste aflevering van Back To Classics uitgezonden via het YouTube-kanaal van Complex NL en de podcast-apps van Spotify, Apple, Deezer en Google Play!