Skip to main content

Complex Picks: D-Block Europe – Rolling Stone

27/01/2024januari 29th, 2024
D-block Europe

In de rubriek ‘Complex Picks’ kiest de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks bij de release van een nieuw album of EP. In deze editie belichten wij het meest recente album van D-Block Europe: Rolling Stone. 

D-Block Europe – Eagle

Op Eagle werken de jongens van D-Block samen met de Albanese rapper Noizy. Op de track doen ze eigenlijk wat we van hen gewend zijn; opscheppen over de successen die zij behaald hebben en het luxe leven dat ze er op nahouden. Toch luistert de track zoals weer ontzettend lekker weg met barz als: ‘When you talk to me remember that I Birkin Bag my daughter’. Voor de video zijn de artiesten langsgegaan bij Noizy in Albanië. De video opent met de POV van een adelaar die door de lucht vliegt en een aantal losgeslagen strippers. Alsof het allemaal niet gek genoeg kon zien we ook nog een klein leeuwtje met een AP-horloge om zijn poot. Bekijk de videoclip hieronder.

D-Block Europe – Skims

De single Skims werd met een video gedropt in aanloop naar het album Rolling Stone. Op de track refereren de artiesten naar het lingeriemerk Skims van Kim Kardashian. De simpele maar pakkende flow van Dirtbike LB op het refrein draagt de track en zorgt ervoor dat de track weer in menig playlist zal belanden. Bekijk de videoclip hieronder.

D-Block Europe – Still Outside

Still Outside is weer een goed voorbeeld van de dromerige en melodische sound die D-Block Europe zo groot heeft gemaakt. Op deze track steelt Young Adz de show door solo te verschijnen. Het melancholische gitaartje vult hem perfect aan, terwijl hij zijn gevoelens uit richting een dame met wie hij een goede klik heeft.