Skip to main content

Deze Afropop artiesten moet je live zien!

10/10/2022januari 3rd, 2023
afro pop

Afropop wordt wereldwijd een steeds populairder genre. Binnenkort komen Afropop artiesten Fireboy DML en Adekunle Gold eindelijk naar Nederland. Fireboy kun je kunnen van zijn megahit ‘Peru’ met Ed Sheeran en Adekunle van zijn hits als ‘Okay’, ‘Antidote’ met Nao en ‘Something Different’.

Adekunle Gold

Op 23 oktober staat Adekunle Gold in Paradiso in Amsterdam. De artiest is geboren en getogen in Nigeria, zoals andere muzikale grootheden Burna Boy en Wizkid. Adekunle scoorde wereldwijd hits met de tracks Okay en Something Different. Bekijk hieronder een video van Adekunle Gold. Moet jij hierbij zijn? Bestel je tickets nu hier.

Fireboy DML

Op 4 november 2022 staat Fireboy DML in Paradiso in Amsterdam. Net zoals Adekunle, is ook Fireboy afkomstig uit Nigeria. De afro pop artiest werkt al langere tijd aan zijn carrière en bracht eerder dit jaar zijn derde album Playboy op, waarop grootheden als Ed Sheeran en Chris Brown zijn te horen. Bekijk hieronder Fireboy DML s video van Diana, met Chris Brown en Shenseea. Moet jij hierbij zijn? Bestel je tickets hier.