Skip to main content

Digga D werkt samen met Moneybagg Yo voor ‘G-Lock’ en kondigt nieuw project aan

04/03/2022januari 3rd, 2023
Afbeelding via YouTube

Gisteravond nam Digga D het naar Twitter en Instagram om aan te kondigen dat hij amper een jaar na ‘Made In The Pyrex’ al klaar was om een ​​nieuw project te droppen, ‘Noughty By Nature’, dat op 15 april uitkomt. Niet alleen dat: hij bracht vandaag ook zijn eerste single uit, “G Lock”, met niemand minder dan Moneybagg Yo.

Beide uitgesproken artiesten schudden hun respectievelijke scènes door elkaar – het is een onverwachte link – maar het is volkomen logisch. Digga’s korte en pittige rijmschema’s balanceren perfect tegen Moneybagg’s meer vloeiende, auto-tune flow, allemaal met elkaar verbonden door de donkere en humeurige productie. Even donker zijn de beelden van DrewFilmedIt, die de scène in een slecht verlichte traphouse plaatsen voordat ze ons op pad nemen in een paar dure auto’s met even flitsende horloges en sieraden.

Naast een Instagram-post van de coverart schrijft Digga: “Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik me vrij voel. Vrij van al het gedoe van politie, haters, reclassering en gekke “entanglements”. Ik heb een echte film geleefd en deze mixtape is er slechts een scène uit.”

Terwijl we wachten om te zien wat de tape nog meer voor ons in petto heeft: check de nieuwe clip hierboven!