Skip to main content

Dit gaat Lil Kleine verdienen met Sony deal

30/09/2021oktober 2nd, 2021
Beeld: Instagram/Lilkleine

Lil Kleine heeft vandaag bekendgemaakt dat hij Top Notch zal verlaten om zijn muziek independent te releasen, waarbij de distributie via Sony zal verlopen. Kleine zou Kleine echter niet zijn als hij ons niet ook zou laten weten dat hij de grootste muziekdeal voor Nederlandse begrippen heeft gesloten. Wij denken een idee te hebben van hoe groot die deal precies is.

Voor Lil Kleine hield Boef het record van de grootste muziekdeal ooit, ook met Sony als distributeur. In zijn documentaire was te horen dat Boef een deal had gesloten voor 2,4 miljoen euro. Gezien het feit dat Kleine dit record verbroken heeft, zal zijn deal dus voor meer dan dan 2,4 miljoen euro zijn gesloten. Wij vermoeden zelfs dat Kleine er zo’n drie miljoen euro uit heeft weten te slaan.

En dat na zo’n stormachtig jaar. Waar veel artiesten aan imago opschoning moeten doen na een mediaschandaal, lijkt het schandaal dat Lil Kleine dit jaar achtervolgde, niet zoveel invloed te hebben gehad op zijn carrière. Sterker nog, minder dan een half jaar later behaalde hij de nr.1 positie met Ronnie Flex en Yssi SB op de track ‘Uhuh’ en nu sluit hij de grootste deal van zijn leven. Zoals Kleine zelf zegt: ‘New deal, new chapter, new money’.

Bekijk zijn Instagram post hieronder.

Leave a Reply