Skip to main content

Drake bevestigt releasedatum Certified Lover Boy

30/08/2021
drake
Beeld: Getty Image

De officiële Instagram-aankondiging komt slechts enkele dagen nadat de OVO-baas Drake ons plaagde met de releasedatum van 3 september. De drop-datum werd vorige week onthuld in een cryptische clip tijdens het SportsCenter-programma van ESPN. De uitzending werd even onderbroken door een glitchy promo die eruitzag alsof het een hack was, omdat er vervormde zang en korrelige beelden op stonden, waaronder enkele foto’s van een stuk papier met de tekst: “CLB 3 September.”

Het Twitter-account van SportsCenter reageerde vrijdagmiddag in een tweet op het incident: “We willen onze excuses aanbieden voor eventuele onderbrekingen die kijkers vanmorgen tijdens SportsCenter hebben ondervonden. We hadden wat technische problemen die inmiddels zijn opgelost.”

Certified Lover Boy is al in de maak sinds 2019, toen Drake fans vertelde dat hij vast zat in “album-modus”. Aan het einde van dat jaar verscheen hij op een DaBaby-concert en suggereerde hij dat zijn zesde studioalbum ergens in 2020 zou uitkomen. Hij zou het project het volgende jaar blijven teasen en uiteindelijk de titel en de oorspronkelijke releasedatum afgelopen herfst onthullen. Inmiddels heeft de rapper de releasedatum middels een Instagram post bevestigd. Bekijk de post hieronder.

Leave a Reply