Skip to main content

UPDATE: Drillrapper Digga D opgepakt na steekpartij in Dubai

29/11/2021november 30th, 2021
Afbeelding via Unsplash

Wanneer je denkt aan steekpartijen en drillrappers, dan is het zonnige Dubai waarschijnlijk niet de eerste locatie die in je opkomt als het plaats delict. Sommige drillers zijn helaas zo diep in die life dat zelfs eventjes genieten van een welverdiende vakantie er niet meer in zit.

Volgens geruchten is dit overkomen bij niemand minder dan Digga D, de populaire drillrapper uit de U.K. Tijdens zijn vakantie samen met collega rapper Unknown T, zou hij betrokken geraakt zijn bij een steekpartij. De politie in Dubai heeft een melding gemaakt van een 21-jarige die opgepakt is in verband met deze steekpartij. Sindsdien heeft Digga D al zijn foto’s van zijn Instagram verwijderd en werd de volgende post op zijn story gepost.

Deze post kwam nadat de geruchten van zijn arrestatie beland waren op Twitter. Zoals bij elke gebeurtenis waar een rapper of bekend persoon bij betrokken is, namen ze direct de gelegenheid om er een aantal memes erover te maken. Of er met deze post bedoeld wordt dat de situatie niet om te lachen is wegens de ernst van de straffen in Dubai, of omdat de geruchten niet waar zijn is nog onduidelijk. Wel weten we dat Digga D in het verleden al eerder is opgepakt en veroordeeld voor betrokkenheid bij een steekpartij.

UPDATE: Digga D heeft inmiddels via Instagram iets gepost en het bleek uiteindelijk marketing te zijn voor een nieuwe tune.

Leave a Reply