Skip to main content

Het Moment kondigt eerste acts aan voor 2024-editie

01/02/2024

Het Moment dropt de eerste tien namen voor de 2024-editie van het festival. Op 20 juli komen naast headliners Boef, Winne en Fresku ook Lusho, Reanny, Kingsize, Cor, Deejay Abstract, ZWARTEWATER en Meneer C naar de Tilburgse Spoorzone. Tickets zijn vanaf vrijdag 2 februari, 16:00 te koop.

Een klein groepje Tilburgers lanceerde vorig jaar een festival voor liefhebbers van Nederlandstalige hiphop. In de Spoorzone, door velen gezien als heilige hiphopgrond doordat WOO HAH! (R.I.P.) er ooit hun eerste edities organiseerde, kwamen 3500 bezoekers bijeen om hun favoriete genre te vieren met live-shows en DJ-sets van het beste dat Nederland en België te bieden hebben op het gebied van hiphop.

Dit jaar gaan ze dat overdoen: “We gaan bewijzen dat NL hiphop niet dying is, zoals nu online wordt beweerd. Sterker nog; we gaan het constant evoluerende karakter van het hiphop celebraten. Met zowel grondleggers als nieuwe hypes, maar vooral met artiesten die bepalend zijn voor het geluid ervan.”

Vorig jaar maakte Spacecadetpat deze movie:

De organisatie belooft dan ook dat de tien namen die ze als eerste naar buiten hebben gebracht nog maar het topje van de ijsberg vormen. “Dit is nog maar eenderde van de line-up. Er volgen nog veel meer acts, waaronder nog een paar sicke headliners.”

Alle info (en tickets vanaf vrijdag 2 februari, 16:00) zijn te vinden op de website van Het Moment.

Meer te weten komen over alles met betrekking tot muziek, lifestyle, culture & fashion? Check dan onze homepagina.