HUGO Garage neemt Miami over tijdens launch off track capsule collectie

mei 07 , 18:03 Highlight Homepage
hbme 100 hugo garage miami stills boilerroom swaelee 3 16x9 original
Het afgelopen weekend vond de Grand Prix 2024 in Miami plaats. Gepaard met het evenement lanceerde HUGO haar off track capsule collectie in samenwerking met het Visa Cash App RB Formula 1™ Team. Complex NL werd uitgenodigd om de historische week bij te wonen.

HUGO Garage

Het prachtige Wynwood Walls was de setting voor HUGO Garage in aanloop naar de Grand Prix. Op vrijdag werd hier een evenement gegeven in samenwerking met Boiler Room. Wat begon met verschillende activaties zoals een mini-racebaan verzorgd door LOVERACING, werd uiteindelijk een ware dansavond, die uiteindelijk werd afgesloten door Miami-ster Ivy Queen. Ook werd het evenement bijgewoond door onder andere YG Marley en Swae Lee.

AfroFuture

De zaterdag stond in teken van Afrika’s rijke en diverse cultuur en artiestenschap. HUGO Garage werd het podium voor AfroFuture, waar verschillende artiesten optraden. Onder andere de grootste muzieksensatie van dit moment, YG Marley speelde hier live. Daarnaast brachten Afrobeats sensatie Victony en bekende DJ's als TxC, Ethan Thomas and MC Lolahsti de nodige vibes naar het event.

HUGO x Red Bull capsule

Tijdens de evenementen was er een selectie van pieces uit de HUGO x RB collectie beschikbaar. De HUGO x RB capsule bestaat uit een combinatie van scherpe en relaxte, sportieve onderdelen. Hoogtepunten zijn onder meer een blazer met een stierenborduursel en een bijpassende pantalon, een soepel leren jack met contrasterende details van tastbaar suède en een reeks relaxte stukken zoals hoodies, trainingspakken en cargobroeken.
Bekijk een deel hieronder.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00