Skip to main content

Is Kali de nieuwe ‘It Girl’ in de rap game?

15/03/2022januari 3rd, 2023

De 21-jarige Kali is misschien wel één van de meest verrassende hiphop acts die in 2022 door gaat breken. De Amerikaanse rapper is nog maar 21 jaar oud, maar toont nu al potentie voor een glansrijke carrière.

Keer op keer verwent ze ons met keiharde releases en hiermee klimt ze steeds verder in erkenning en waardering. Dit is voor ons een extra bevestiging dat ze een van de volgende ‘It Girls’ wordt in de rapgame. Kali gaat binnenkort mee op tour met Latto, Saucy Santana en Asianae. Dit wordt haar eerste tour ooit in de Verenigde Staten. 

Speciaal voor internationale vrouwendag heeft ze een nieuwe tune uitgebracht met de naam ‘Standards’. Een paar dagen later bracht ze haar EP ‘Toxic Chocolate’ uit vol met samenwerkingen met artiesten als MoneyBagg Yo, Latto, BIA, Yung Bleu en Muni Long. Haar EP bestaat uit acht nummers vol met ’toxic’ songteksten, dit is een van de redenen waarom sommigen haar al vergelijken met artiesten als Future. Het doel van haar EP is om vrouwen te laten inzien dat het best oké is voor vrouwen om soms een beetje ’toxic’ te zijn.

Luister hieronder haar nieuwe EP ‘Toxic Chocolate’.