Skip to main content

Kanye West deelt gedicht ‘DEAD’ en publiceert ‘Hurricane’ video samen met The Weeknd en Lil Baby

09/03/2022januari 3rd, 2023

In een nieuw bericht op Kanye’s Instagram, heeft hij een gedicht met de titel “DEAD” gedeeld. Dit gedicht verscheen slechts enkele dagen nadat hij een soortgelijk gedicht met de titel “Divorce” op de ‘gram’ plaatste.

Ye’s nieuwste gedicht is net zo grimmig als de vorige, maar deze keer deelde hij enkele woorden over zijn bedoeling achter het stuk. Hij geeft in zijn caption aan dat hij het jammer vindt dat hij zichzelf na meer dan 20 jaar kunst maken, zijn creaties nog steeds moet rechtvaardigen. Aan de andere kant ziet hij de noodzaak om ervoor te zorgen dat we als mens iets mogen voelen. Hij voegt eraan toe: ”Mannen mogen niet huilen, beroemdheden mogen niet huilen. Ik zal dit nieuwe stuk niet uitleggen, want de uitleg vernietigt het mysterie en de magie van ware liefde en stopt het in een checklist die afgevinkt kan worden.”

Het gedicht bevat een verwijzing naar de kinderen van Kanye West en Kim Kardashian, met een knipoog naar Kid Cudi, Kids See Ghosts. ”Mijn kinderen dansten voor mij in een huis dat ik ooit bezat / Maar kinderen zien geesten en wisten niet dat ik dood was.”

Op dezelfde dag dat hij het gedicht “DEAD” deelde, bracht Kanye ookl de video uit voor ‘Hurricane’ uit met Lil Baby en The Weeknd van zijn album Donda uit 2021.