Skip to main content

Kanye’s DONDA heeft een nieuwe release datum

08/08/2021
kanye west
Beeld: Getty Images

Kanye West is een van de grootste iconen van de 21e eeuw. Van zijn geniale producties en lyrics tot zijn baanbrekende mode en wereldberoemde stage-rants. Als Kanye iets doet, houdt heel de wereld haar adem gespannen in. Na de breuk tussen hem en Kim kardashian-West, wachten zowel fans als critici in spanning af wat zijn volgende move zal zijn. Twee dagen na de luistersessie in het Mercedes-Benz stadion, past Apple Music de release datum voor Kanye’s Donda aan. Een aantal scherpe fans merkte het verschil op toen dit weekend de datum veranderde op de pre-order pagina van de Apple Music store. In eerste instantie zou het album vanaf 7 augustus te streamen zijn. Dit werd veranderd naar 15 augustus.

Kanye’s DONDA

Helaas is dit niet de eerste keer dat de release datum van Donda wordt uitgesteld. Na de eerste luistersessie op 23 juli, was het niet duidelijk wanneer het album zou uitkomen. Justin LaBoy tweette de volgende dag dat: “Kanye West zal de release datum van Donda verplaatsen naar 6 augustus. Bedankt voor jullie geduld…”.

Het album is vernoemd naar zijn overleden moeder: Donda West. Kanye en zijn moeder waren erg close. Een van zijn meest gedenkwaardige “Kanye moments” was vlak na het overlijden van zijn moeder. Hij rende toen tijdens de Grammy’s het podium op om te Taylor Swift’s speech te onderbreken. In een emotioneel gesprek met Ellen Degeneres, vertelde hij hierover.

Leave a Reply