Skip to main content

Krijgen we deze week een nieuw J Hus album?

12/01/2022
J Hus
Beeld via Gettyimages

We hebben bijna twee jaar moeten wachten maar misschien is het dan toch bijna tijd: J Hus die met een nieuw album komt. De rapper uit Londen houdt zich niet veel bezig met social media en kies altijd voor minimale marketing. Als we bekende UK-producer en frequent samenwerker JAE5 moeten geloven, is het deze week dan toch echt zo ver.

Bezweken onder de druk van verhongerde fans, reageerde hij op de zoveelste vraag naar het album. Hoewel er geen officieel nieuws is over het album, lijkt het er wel op dat we JAE5 kunnen vertrouwen. De twee werkten vaak samen en J Hus keerde vorige week al terug op social media nadat hij al zijn foto’s verwijderd had. De geschiedenis wijst dat dit in rappers taal vaak betekent dat er iets nieuws aankomt.

‘Big Conspiracy’, het vorige album van J Hus, werd in 2020 ook gedropt zonder enige waarschuwing. Het album werd goed ontvangen en wordt gezien als Hus z’n beste werk tot nu toe. Dit werd dan ook direct beloond door op nummer 1 binnen te komen in de Britse charts.

Het werd afgelopen mei al bekend gemaakt dat hij hard aan het werk was aan zijn derde album. Volgens de bron zou Hus bezig zijn om UK-heavyweights Stormzy en Dave op het album proberen te krijgen. Mochten de sterren goed staan en het nieuws inderdaad waar blijkt te zijn, zullen we dit weekend dus onze handen vol hebben met het nieuwe album. Fingers crossed.

Leave a Reply