Skip to main content

Lizzo gaat naakt voor gewaagd kunstwerk

02/12/2021
Beeld: Youtube / Lizzo / Cardi B

Internationale kunstbeurs Art Basel vindt dit jaar weer plaats in Miami. Naast tentoonstellingen van artiesten over de hele wereld, zal het evenement dit jaar ook een speciaal optreden van niemand minder dan Lizzo bevatten. 

Om haar aankomende set dit weekend te promoten, ging Lizzo creatief te werk. Geïnspireerd door het experimentele karakter van de kunstwerken die te zien zijn bij Art Basel, maakte Lizzo een schilderij van een vlinder met haar billen als kwast.

“Ik denk dat ik meer kontkunst moet maken”

Lizzo

Er is goed nieuws voor degenen die Lizzo’s billen schilderij willen bezitten. Tijdens een livestream van haar optreden op Art Basel op 4 december kunnen fans bieden op het kunstwerk. Eén gelukkige koper mag het mee naar huis nemen.

De zangeres deelde een video waarin het proces van het schilderij te zien is op TikTok. In de video is te zien hoe Lizzo haarzelf Lizzy Picasso noemt en haar kleurrijke schilderij op een ezel maakt. Op het einde van de video komt een assistent haar achterkant in koningsblauwe verf inzepen. 

Er is goed nieuws voor degenen die Lizzo’s echte schilderij willen bezitten. Tijdens een livestream van haar optreden op Art Basel op 4 december kunnen fans bieden op het kunstwerk en één gelukkige koper mag het mee naar huis nemen. De beelden kan je hier bekijken.

Leave a Reply