Skip to main content

Murda reageert voor het eerst op zijn probleem met Noah’s Ark

03/12/2021december 6th, 2021
Beeld: Instagram / Murda

Murda heeft een turbulent jaar achter de rug en dan druk ik het nog zacht uit. In een gedeeld bericht in het Turks geeft de rapper eindelijk de uitleg die past bij de cryptische berichten die in de afgelopen tijd zijn gedeeld.

Murda stond vorig jaar nog met zijn Turkse nummers in de top drie van Spotify in Turkije. En de populariteit in Turkije leverde Murda een plek op als jurylid in de Turkse versie van The Voice. Nu een paar maanden verder heeft Murda veel moeten verwerken en nu komt zijn label situatie erbovenop.

Het bericht is gericht aan zijn fans. Hij bedankt de fans voor de steun en geeft aan de situatie te willen uitleggen. In het bericht geeft Murda aan al maanden bezig te zijn om uit zijn deal te komen. Dat verloopt niet al te soepel en dit is de oorzaak dat er momenteel geen muziek wordt uitgebracht. Aan de cijfers hoeft het niet te liggen. Met 239 miljoen streams dit jaar, was het een goed jaar voor Murda. Aangezien een groot gedeelte van de streams uit het buitenland komt, kunnen we aannemen dat daar de pijn zit. Hieronder kan je het lijstje zien met de top-10-maandelijkse luisteraars per stad:

Murda geeft wel aan dat de fans binnenkort nieuwe muziek kunnen verwachten. 

Leave a Reply