777 Records en JD Sports gaan samen op zoek naar nieuw talent

nov 07 2022, 21:50 MUZIEK
z0a1165
777 Records, het label dat we natuurlijk allemaal kennen van Frenna, gaat een bijzondere samenwerking aan met JD Sports. Vanaf maandag 7 november starten 777 en JD namelijk een wedstrijd om nieuw talent te scouten. De wedstrijd, genaamd 777 x JD's Next Talent zal zowel online als offline plaatsvinden.

777 x JD's Next Talent

777 Records en JD Sports zetten TikTok in voor 'Next Talent'. Vanaf 7 november kan namelijk iedereen in Nederland en België auditie doen voor de talentenjacht, door middel van TikTok. Heb jij ambities om het te maken in de muziekindustrie? Doe dan mee met de #JDx777NextTalent challenge en zing een duet in met Delany, Rhema & Bethel, YXNG LE of Philly Moré. Mocht je het willen, kan je ook offline auditie doen! Zo zijn er in vier verschillende JD filialen (Amsterdam, Rotterdam, Leidschendam en Antwerpen) pop-up studio booths te vinden waar deelnemers digitaal een duet kunnen inzingen met hun favoriete 777 artiest. Als je zowel offline als online auditie doet, heb je dubbel kans op de hoofdprijs.
Op 27 november zullen er zeven finalisten bekend gemaakt worden. Deze finalisten zullen bestaan uit vier gekozen talenten uit de gehele poule en drie TikTok talenten die regelrecht door gaan naar de finale. Hierbij worden er twee TikTok talenten uitgekozen met de meeste views. Het laatste talent wordt geselecteerd door een vakkundige jury, bestaande uit artiesten van 777 Records en een Music and Culture expert. Vervolgens worden alle finalisten een intensieve workshop doorlopen, ter voorbereiding op de finale op 15 december.
z0a1190
YXNG LE. Beeld: Jonathan Hoost

King of the Game

777 x JD's Next Talent is onderdeel van 'King of the Game', de kerstcampagne waarbij JD de geest van competitie en de magie van kermis viert. JD gelooft namelijk dat competitie "Kings" creëert - of je nu optreedt op het professionele podium of beats maakt in je slaapkamer. Wil je meedoen aan de talentenjacht? Bekijk hieronder de auditiedata.
Auditie data
Online TikTok audities - 7-20 November
Offline audities:
Amsterdam, Kalverstraat - 17 november
Rotterdam, Lijnbaan - 18 november
Antwerpen, Meir 34/36 - 19 november
Leidschendam, Westfield Mall of the Netherlands - 20 november
Finale
15 december, locatie n.t.b. in Amsterdam.
Zie voor meer informatie over de deelname de website van 777 Next Talent.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

gkwytkyx0aa1eny

Complex Picks: We Still Don't Trust You - Metro Boomin & Future

Deze week bespreken we het nieuwe album van Metro Boomin & Future - We Still Don’t Trust You.

MUZIEK apr 17, 21:04
img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07