Adje dropt freestyle over 'Pushin P' instrumental

jan 24 2022, 12:37 MUZIEK
adje
"Je bent niet P, je bent puppy." Wie Adje al lang volgt weet dat hij niet vies is om een remix te maken van een bestaande tune. Al meer dan tien jaar geleden omarmde Adje de mixtapecultuur volledig en dropte hij mixtapes als 'IKKEBENQUICKATHAN' en 'IKKEBENSICKATHAN' - volledig op bestaande beats.
Vandaag laat hij zien dat hij het alles behalve verleerd is. Hij liet eerder al een snippet los op zijn Instagram story, maar vandaag dropt hij de volledige tune dan echt via een post op Instagram. Gunna heeft met 'Pushin P' een sterke hit te pakken, dus het is niet gek dat Adje voor deze instrumental heeft gekozen; het is haast onmogelijk om op de gram te scrollen zonder ergens een P emoji te zien.

"Ik moet de brand gaan expanden, volgens veel young n****s ben ik een legende."

Adje dropte eerder deze maand 'Geen Crisis' met Adje en Reverse, wat een single zou zijn voor zijn volgende album. Dit album zal volledig geproduceerd zijn door Reverse en komt op 25 februari uit, als onderdeel van het 'Deel 2' seizoen met broers Hef en Crooks. We gaan eten, fans.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21