Alle keren dat Kylie Jenner genoemd werd in rap

aug 11 2021, 18:00 MUZIEK
Aan referenties geen gebrek in hiphop. We hebben gehoord dat rappers sneakermerken, distilleerderijen en zelfs technische conglomeraten zoals Apple en zijn tegenhanger Microsoft worden genoemd. Maar er zijn natuurlijk ook genoeg vrouwen waar een ode aan geschreven wordt. Rihanna, Megan Good, Teyena, Beyonce en ook: Kylie Jenner.

Kanye West in het nummer I Won van Future

Toen Future nog met Ciara ging, schreef hij het nummer I Won met Kanye West. Het nummer was afkomstig van Future’s album 'Honest'. Met Metro Boomin op de productie werd het nummer een megasucces.
Lyric: “You could look at Kylie, Kendall, Kourtney and Khloe / All your mama ever made was trophies, right?"

Migos in het nummer Trippin

Migos is sinds Versace bezig referenties te verwerken in nummers. Als er iemand in het lijstje hoort te staan betreffend referenties zijn het deze mannen wel. Aquafina tot aan John Cena komt er voorbij in het nummer Trippin uit 2016.
Lyric: “Shorty a stallion / She looking like Kylie Jenner”

Soulja Boy in het nummer Draco

Draco moet je niet verwarren met Big Draco die dit jaar uitkwam. Draco was een samenwerking met Famous Dex , waar Soulja tegenwoordig ruzie mij heeft. Soulja Boy gaf aan dat hij de eerste rapper was die Famous Dex een kans gaf en dat hij zijn carrière heeft te danken aan hem.
Lyric: “Hit the private jet, me and Kylie Jenner”

Ed Sheeran in het nummer New Man

Ed Sheeran? Ja, Ed Sheeran. Ook de roodharige mooiboy uit Engeland had wat te zeggen over Kylie. In een studiosessie met Jessie Ware kwam Ed op het idee om een f*ckboy anthem te schrijven, uiteindelijk ging het over niemand specifiek.
Lyric: “Now you’re eatin’ kale, hittin’ the gym / Keepin’ up with Kylie and Kim

Madeintyo in het nummer Uber Everywhere

UBER. EVERYWHERE. De megahit van kwam op het perfecte moment. Madeintyo heeft het begin van het nummer high geschreven, uiteindelijk duurt het meerdere maanden voordat het helemaal af was. Kylie Jenner heeft toegegeven dat het nummer van Madeintyo eindeloos op repeat stond.
Lyric: “Shorty bad as hell, yeah / With them Kylie Jenner lips

Yo Gotti in het nummer Rihanna

Niet in één, maar twee nummers heeft Yo Gotti de dames Kylie Jenner en Miley Cyrus benoemd. In het nummer Down in the DMs komt Yo Gotti er nogmaals op terug met de line: “He said, ‘Kylie, wuss good?’ / I said, ‘Miley, wuss good?’” Dat Yo Gotti iets heeft voor Miley Cyrus en Taylor Swift is duidelijk.
Lyric: “And I got that Taylor Swift and that Kylie Jenner and that Hannah Montana"

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21