Aretha Franklin's kleindochter doet auditie bij American Idols

mrt 01 2022, 15:20 MUZIEK
gettyimages 1205832979
Grace Franklin, de kleindochter van de inmiddels overleden zangeres Aretha Franklin, heeft meegedaan aan de Amerikaanse Idols. Ze heeft twee nummer opgetreden: Lauryn Hills versie van 'Killing Me Softly' en haar grootmoeder's nummer 'Ain't No Way'.
De twee juryleden Luke Bryan en Lionel Ritchie stemde beide 'nee' na het horen van Franklin's auditie. Ze gaven haar het advies wat meer de tijd nemen om haar stem te ontwikkelen voordat ze weer op auditie zou komen. Zangeres en jurylid Katy Perry stemde daarentegen als enige voor 'ja', maar was in de minderheid. Hieronder zie je de volledige auditie.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07
banner site

Complex Picks: Willem - Spuug van God

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van Willems album 'Spuug van God' uit.

MUZIEK mrt 05, 16:10