Beyoncé, Rihanna, Blue Ivy en meer rappen legendarische lyrics in Jay-Z's Rock 'N Roll Hall of Fame video

nov 22 2021, 13:22 MUZIEK
maxresdefault 2
Het werd onlangs bekendgemaakt dat Jay-Z een plekje in de Rock 'N Roll Hall of Fame zou bemachtigen. Tijdens zijn speech ging de rapper/zakenman in op alle mensen die hem voor zijn gegaan. Daarnaast nam hij ook de tijd om even stil te staan bij hoe zakenpartners als Damon Dash hem geholpen hebben in zijn carrière. Inmiddels is de officiële introductie video van Jay-Z gepubliceerd.
In de video zien we natuurlijk zijn vrouw Beyoncé voorbij komen. Daarnaast spreken ook Rihanna, Lenny Kravitz, DJ Khaled, Pharrell Williams, Lebron James, Kevin Hart en meer in de video. Maar het hoogtepuntje van de Rock 'N Roll Hall of Fame video van Jay-Z is waarschijnlijk de cameo van zijn dochter, Blue Ivy. De meeste mensen in de video rappen populaire lyrics van Jay-Z, terwijl anderen de lyrics afmaken. Zo stelt Pharrell bijvoorbeeld de legendarische vraag: 'What's better than one billionaire?'' Waarop Beyoncé lachend antwoordt: ''Two'', afkomstig uit de track 'Family Fued'.
De video laat zien hoeveel prachtige lyrics Jay-Z ons door de jaren heen gegeven heeft en hoeveel kracht die lyrics ook zonder beat bevatten. Je zal gegarandeerd een lach op je gezicht krijgen na het zien van de mooie video. Bekijk de video hieronder.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00